Reflected-Family Mausoleum by Sung Jang Laboratory

Sung Jang Laboratory Spotlights The Reflected Family Mausoleum

Sung Jang Laboratory, the creative mind behind the displayed project Reflected - Family Mausoleum by Sung Jang Laboratory illustrates, Specifically designed for Korean burial culture, the Reflected is a small family mausoleum which addresses their current environmental and cultural concerns. In a country with small land size, a burial space has always been an important concern. Yet, their traditional culture vastly prefers private and family space that requires relatively large piece of land. Through Reflected, traditional burial land size for one person can now accept 4, 6, or 8 cremated urns to be placed together and kept in security and in family privacy. .

Reflected-Family Mausoleum by Sung Jang Laboratory Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=50950

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to World Designers homepage.

Design Competitions
Copyright © 2010 - 2018 World Designers - world-designers.com - All Articles